Accident mortal la Leoni Pitești. Un angajat a intrat cu mașina în cinci muncitori

Un grav accident s-a produs în această dimineață în curtea societăţii Leoni Wiring Systems Piteşti (fabrică producătoare de cablaje pentru industria auto), în comuna Bascov.

Vrând să iasă din curtea societăţii, şoferul în vârstă de 22 de ani al unui autoturism BMW, angajat al firmei ar fi accelerat brusc şi ar fi pierdut controlul asupra volanului.

Maşina a culcat la pământ plasa unui gard de sârmă şi a intrat în plin în mai multe persoane care serveau masa într-un amplasament în aer liber special amenajat în acest sens în curtea Leoni.

O femeie a murit, iar alte cinci persoane (patru femei şi un bărbat) sunt rănite. Femeia care și-a pierdut viața era din

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Alţi angajaţi au făcut atac de panică. Au primit îngrijiri medicale la faţa locului, nefiind nevoie de spitalizare. 

La ora accidentului în spaţiul respectiv serveau masa şi alţi angajaţi, care au scăpat teferi şi nevătămaţi. 

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş a declanşat o anchetă. Şoferul vinovat a fost dus la Poliţie pentru audieri. I s-a făcut dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, transmite epitesti.ro.

VIDEO:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel