Accident mortal, după ce un autoturism a izbit violent un TIR

O persoană a decedat, iar alte 4 sunt rănite după ce un şofer a intrat cu autoturismul într-un autotren oprit, pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea.

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, una suferind leziuni grave, după ce un şofer a intrat, luni dimineaţa, cu autoturismul într-un autotren oprit în afara părţii carosabile, pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, preliat de Agerpres, accidentul a avut loc pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 103+300 de metri, în zona localităţii Drăganu - Olteni, judeţul Argeş, după ce conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la stânga, pe fondul oboselii la volan, şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care era oprit în afara părţii carosabile.

În urma impactului, pasagerul din autoturism a decedat, conducătorul auto este rănit grav, iar alte trei persoane au suferit leziuni uşoare, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel