Accident Iaşi. Episcopia Huşilor, mesaj de condoleanţe familiilor victimelor

Episcopia Huşilor a transmis un mesaj de condoleanţe familiilor victimelor accidentului de circulaţie petrecut duminică după-amiază, în judeţul Iaşi, în care şi-au pierdut viaţa patru persoane, una din municipiul Vaslui şi alte trei, mamă, tată şi fiu, din municipiul Huşi.

'Cu profundă durere am aflat că, în după-amiaza zilei de 6 octombrie, patru persoane din Episcopia noastră şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident pe drumul dintre localităţile Târgu Frumos şi Iaşi. În aceste momente de profundă durere, inexprimabilă în cuvinte, adresăm familiilor rămase sincere condoleanţe, încredinţându-le de întreaga noastră compasiune şi intensă rugăciune.

Dumnezeu, Cel care mângâie cu adevărat inimile celor aflaţi în suferinţă, să reverse harul Său plin de lumină şi de dragoste peste cei cu sufletele cernite de durere, rugându-L, cu fervoare, să odihnească cu drepţii sufletele celor ce au trecut la El astăzi, iar pe membrii familiilor îndoliate să îi întărească în aceste clipe de grea încercare', se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Episcopiei Huşilor.

Patru persoane au decedat şi alte patru au fost rănite în urma unui accident care a avut loc duminică, în afara localităţii Bălţaţi din Iaşi, din cauza unui şofer care a efectuat în trafic o manevră neregulamentară de întoarcere.

'În jurul orei 13,55 am primit un apel la serviciul 112 prin care ne semnala că pe DE 583, în afara localităţii Bălţaţi, s-a produs un accident. Din primele cercetări efectuate, conducătorul unui autoturism aflat în trafic ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere, maşina fiind lovită de un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, cei patru ocupanţi ai maşinii au decedat. În prezent, se continuă cercetările pentru a se stabili întreaga situaţie de fapt' a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel