UPDATE: Încă un accident grav, cu o ambulanță, în Brașov. Cinci victime, la spital

Foto: ISU Suceava
Foto: ISU Suceava

O persoană și-a pierdut viața, iar alte cinci au fost rănite după un accident în Bihor. A fost chemat și elicopterul SMURD. În Brașov, cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident dintre două autoturisme. 

Un accident rutier a avut loc în această seară la intersecția străzii Morii cu Avram Iancu din municipiul Brașov. Au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov. 

În urma impactului au rezultat cinci victime, care au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Conducătorii auto nu au putut fi testați din punct de vedere  al prezenței alcoolului în aerul expirat, acestora urmând a le fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. Traficul rutier se desfășoară dirijat de către polițiștii rutieri aflați la fața locului.

Tragedie în Bihor 

O persoană a murit și 5 au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit violent pe o șosea din județul Bihor. Două persoane au rămas încarcerate, scrie Mediafax. 

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor anunță că accidentul s-a produs marți după-amiaza pe DN19 E, la ieșirea din localitatea Mișca spre Oradea.

Șase victime au fost implicate

În accident au fost implicate șase persoane aflate în două autoturisme. Două au rămas încarcerate. Au intervenit 4 echipaje de pompieri, paramedici și elicopterul SMURD.

Cele două persoane rămase captive într-unul dintre autoturisme au fost scoase.

Un bărbat a murit

Echipajele medicale și paramedicii au încercat, fără succes, resuscitarea uneia dintre victimele găsite în stop cardiac. Medicul a declarat decesul în cazul acesteia.

„În continuare se acționează pentru acordarea primului ajutor victimelor rămase în viață”, spune sursa citată.

Accident grav și la Suceava

O coliziune între două autoturisme a avut loc în municipiul Suceava la intersecția Str. Traian Vuia cu Calea Unirii. Au fost implicați doar șoferii autoturismelor, unul dintre aceștia fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2). 

Polițiștii au deschis o anchetă în urma accidentului și urmează stabilească exact împrejurările în care s-a produs. 

A ajuns la spital după ce a încercat să își stingă singur mașina cuprinsă de flăcări

Un botoșănean de 63 ani a ajuns la spital cu arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului după ce a încercat să stingă flăcările care i-au cuprins partea din față a autoturismului proprietate personală.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în spatele unui bloc din comuna Răchiți. Bărbatul a povestit că intenționa să izoleze acoperișul blocului în care locuia cu un arzător manual cu  butelie. În momentul în care a probat cu flacără arzătorul în fața garajului, furtunul a luat foc și a aprins materialele combustibile din partea din față a mașinii, care era parcată în apropiere.

A încercat să stingă incendiul cu ajutorul unor sticle cu apă, dar efortul lui a fost zadarnic, motiv pentru care a sunat după ajutor. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoşani, dar și unul aparținând Detașamentului de Pompieri Botoșani. În timp ce echipajul medical îi acorda îngrijiri medicale, pompierii au stins incendiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel