Accident grav pe DN2. Un mort și patru răniți. Doi copii au ajuns la spital

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, într-un accident produs luni seara pe DN2, în apropiere de Urziceni, în județul Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, un bărbat care conducea pe DN2, din direcția București către Urziceni, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției, a pătruns în șanțul de pe marginea drumului și s-a răsturnat, scrie Mediafax. La locul accidentului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița.

Șoferul autoturismului, în vârstă de aproximativ 40 de ani, se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resucitare, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ. Celorlalte 4 victime, doi copii, de aproximativ 2 și 7 ani, o femeie și un bărbat de 42 și 52 de ani, le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenței. Ulterior, acestea au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal Urziceni.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel