Accident grav pe DN19, în Satu Mare. Plan ROŞU de intervenţie

Opt persoane au fost rănite, în urma unui accident produs, luni după-amiaza, pe DN19, în județul Satu Mare. 

În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism. Potrivit ISU Satu Mare, accidentul a avut loc, luni după-amiază, pe DN19, între localitățile Mădăraș și Ardud. În urma impactului, opt persoane au fost rănite, patru din microbuz și patru din autoturism. „Toate victimele sunt conștiente și cooperante, dar prezintă diferite contuzii și traumatisme”, au transmis reprezentanții ISU Satu Mare.

Răniții au primit îngrijiri medicale la fața locului și sunt în curs de transportare și predare la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale. Una dintre persoane a refuzat transportul la spital. La fața locului au intervenit două ambulanțe SMURD și șase ale SAJ, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere. Polițiștii fac cercetări la fața locului, anunţă Mediafax.

Traficul rutier este restricționat pentru a permite efectuarea cercetărilor și a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier. A fost activat planul roșu de intervenție, anunţă centrul Infotrafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel