Accident grav pe A4 Ovidiu-Agigea. Traficul a fost întrerupt

Traficul rutier este întrerupt luni seară, pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea, în urma coliziunii dintre două autotrenuri, echipe de intervenţie acţionând pentru salvarea unuia dintre şoferi, care a rămas încarcerat.

'În judeţul Constanţa a avut loc o coliziune faţă-spate între două ansambluri auto, produsă pe Autostrada A4, pe sensul Agigea către Ovidiu, la kilometrul 17. O persoană a fost rănită în urma impactului. Traficul rutier este întrerupt pentru a permite intervenţia medicală şi pentru cercetarea împrejurărilor producerii accidentului', a transmis Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Dobrogea', la faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o autospecială de stingere incendii şi un echipaj de descarcerare. 'Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă apărute în urma unui accident rutier între două tiruri.

Din primele informaţii, şoferul unuia dintre tiruri este încarcerat, conştient. Intervin două echipaje SMURD, o autospecială de stingere şi autospeciala de descarcerare. Se intervine cu mijloacele specifice pentru extragerea bărbatului', a informat ISU. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, unul dintre autotrenuri este încărcat cu fier beton iar celălalt, cu filtre industriale, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel