Accident grav pe A1. Traficul este blocat

Şapte persoane au fost rănite, între care trei copii, în urma unui accident produs, duminică după-amiază, pe autostrada A1, în judeţul Arad, traficul fiind blocat pe un sens de mers.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, accidentul s-a produs pe autostrada pan-europeană, pe sensul de mers Nădlac-Arad, în zona de urcare de pe DN 7 de la Pecica. Au fost implicate două autoturisme, intervenind echipaje de salvare ale ISU de la Arad, cu un elicopter medical, o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul descarcerare şi o autospecială SMURD, dar în zonă au mai fost trimise şi echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Conform sursei citate, şapte persoane au fost rănite, trei copii şi patru adulţi, iar un bărbat a fost încarcerat. În zonă au ajuns şi poliţişti, care urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs coliziunea dintre cele două autoturisme. 

Traficul pe ambele benzi ale autostrăzii, de pe direcţia Nădlac-Arad, a fost complet blocat, iar circulaţia ar urma să fie reluată în jurul orei 16.30.

Vezi și: Accident pe Valea Oltului. Traficul rutier este blocat - Update

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel