Accident grav. O femeie, la un pas să fie omorâtă de un indicator

foto ziarulunirea.ro
foto ziarulunirea.ro

O femeie, pasageră într-o mașină implicată într-un accident rutier, a fost la un pas să fie ucisă de un indicator. 

La data de 21 iunie 2021, în jurul orei 17.40, pe DJ 107C, pe raza localității Teleac, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de un bărbat, de 34 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, o femeie de 30 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital. Nu se cunosc mai multe date despre starea victimei în acest moment. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, arată ziarulunirea.ro

O tânără căreia i-a fost amputat un braț după ce un parapet metalic i-a străpuns mâna, despăgubiri de 1 milion de euro

În urma unui accident din 2006, o tânără, care și-a pierdut o mână într-un accident rutier, a primit 1 milion de euro despăgubiri. Accidentul s-a produs în timp ce tânăra mergea împreună cu prietenul său spre Brașov, în 2006. Șoferul a tras de volan spre dreapta după ce o mașină a intrat pe sensul său de mers, în încercarea de a evita un accident. Autoturismul în care se aflau cei doi a lovit un parapet metalic de pe marginea drumului, un fragment din acesta a străpuns portiera dreaptă a maşinii şi i-a intrat tinerei în mână. Aceasta a fost dusă atunci la spital, unde i-a fost amputat braţul drept. În anul 2014, s-a luat decizia definitivă a instanței, prin care tânăra, marcată pe viață după accident, a primit despăgubiri de 1 milion de euro. 

În urmă cu o zi, un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu bicicleta într-un stâlp. Accidentul a avut loc în Bușteni. Potrivit presei locale, tânărul de 24 de ani a fost grav rănit în urma accidentului. Echipele de salvare care au intervenit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul. În momentul producerii accidentului, tânărul era singur.Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a transmis IPJ Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel