Accident grav în Vălcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, marţi după-amiază, într-un accident produs pe Valea Oltului şi în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc pe DN 7, la ieşirea dinspre Sibiu din staţiunea Călimăneşti, iar din informaţiile preliminare ar rezulta că vinovat ar fi şoferul camionului care ar fi acroşat cele două autoturisme.

'Şoferul camionului, care circula dinspre Sibiu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, intrând în coliziune cu două autoturisme care circulau din sens opus', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au transmis că cele patru victime au răni uşoare, două dintre ele fiind transportate la spital cu politraumatisme, în timp ce celelalte două au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel