Accident grav în Giurgiu. Mașină cu patru persoane, răsturnată pe un drum județean

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: ISU
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: ISU

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în județul Giurgiu. Poliția face cercetări. Un tânăr a fost preluat de o ambulanță SMURD. 

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din judeţul Giurgiu a fost preluat de un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla ca pasager alături de alte trei persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DJ 601, la intrarea în localitatea Roata de Jos, judeţul Giurgiu, scrie Agerpres. 

"În această după-amiază ISU Giurgiu a fost anunţat prin 112 că pe DJ 601, la intrare în localitatea Roata de Jos, s-a produs un accident rutier în urma căruia a fost implicat un singur autoturism în care se aflau patru persoane. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Autovehiculul a fost găsit răsturnat în afara părţii carosabile, iar pasagerii şi şoferul s-au autoevacuat", a declarat sâmbătă presei purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Unul dintre pasagerii autoturismului, în vârstă de 22 de ani, a fost rănit. El a fost preluat de paramedici şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Poliţiştii sosiţi la faţa locului efectuează cercetări cu privire la cauzele care au dus la producerea accidentului. În zonă, pompierii au asigurat măsurile PSI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel