ACCIDENT GRAV în Caraș-Severin. Patru persoane au MURIT

Foto: ISU Caraș-Severin
Foto: ISU Caraș-Severin

O serie de accidente grave au avut loc în această seară pe șoselele din România. Mai multe persoane au murit. 

Un grav accident rutier a avut loc în această seară pe DN 6 (E70) în localiatea Constantin Daicoviciu din județul Caras-Severin. Au fost implicate un TIR și un autoturism, conform ISU Caraș-Severin. 

În urma accidentului au rezultat patru victime, toate decedate.

La fața locului au intervenit ISU Caras-Severin, Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și Serviciul Județean de Ambulanta cu două ambulanțe.

”Echipajele de poliție, prezente la fața locului, asigură masuri specifice din competență. Se acționează pentru extragerea victimelor. Se circulă pe un singur sens de mers”, au mai anunțat cei de la ISU Caraș-Severin. 

Poliția rutieră a deschis un dosar penal 

Șoferul ansamblului de vehicule, în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, conform IPJ Caraș-Severin.

Autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani circula din direcția Lugoj spre Caransebeș, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers. 

”Echipa de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliției Municipiului Caransebeș se află în acest moment la locul evenimentului și efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, au anunțat polițiștii.  

Momentan traficul rutier în zonă este restricționat până la finalizarea cercetării la fața locului.

Pieton accidentat mortal în Vrancea, în această seară

Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost semnalați despre producerea unui accident de circulație în localitate, a anunțat IPJ Vrancea. 

Din primele verificări, o autoutilitară condusă de un bărbat, în timp ce se deplasa în municipiul Adjud, a surprins și accidentat un bărbat de 70 de ani, care se afla angajat în traversarea străzii în calitate de pieton.

În urma impactului, a rezultat rănirea pietonului, aplicându-i-se manevre de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul pietonului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri se află la fața locului și continuă cercetările urmând să stabilească cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident în Suceava

Un alt accident rutier a avut loc în această seară între un autoturism și o autocisternă încărcată cu apă la intrarea pe centura Sucevei dinspre Pătrauți. Au fost implicate patru persoane din autoturism și șoferul autocisternei.

Toate cele patru persoane din autoturismul implicat au fost transportate la spital de ambulanțele sosite la fața locului.

Polițiștii au deschis o anchetă și în urma acestui accident. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel