Accident GRAV în apropiere de Tălmaciu. Unul dintre șoferi, băut și fără permis

Accident GRAV în apropiere de Tălmaciu. Unul dintre șoferi, băut și fără permis / Foto: ISU Sibiu
Accident GRAV în apropiere de Tălmaciu. Unul dintre șoferi, băut și fără permis / Foto: ISU Sibiu

Două persoane au fost rănite într-un accident produs în apropiere de Tălmaciu.

Două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN7, în afara localităţii Tălmaciu, unul dintre şoferii implicaţii fiind băut şi fără permis de conducere, transmite Agerpres. 

Potrivit IPJ Sibiu, în accident au fost implicate două autovehicule - un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din Râul Vadului şi un TIR la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani din Argeş. Cele două autovehicule erau conduse din sensuri opuse.

Unul dintre șoferi, băut și fără permis



Şoferul autoturismului era băut şi nu deţinea permis de conducere, precizează Poliţia.

"Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului autoturismului, bărbatul de 33 de ani, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii rutieri au constatat că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul", se arată în comunicatul IPJ.

Cele două persoane rănite se aflau în autoturism - şoferul şi pasagerul de pe locul din dreapta, un bărbat de 45 de ani, din Câineni. În caz s-au întocmit actele premergătoare cercetării penale pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Atenție șoferi, UN NOU tip de MARCAJ

Șoferii din București vor întâlni un nou tip de marcaj rutier. Noul semn îi va obliga să oprească cu trei metri înainte de semafor. În acest fel, bicicliștii vor sta la stop înaintea mașinilor, într-un pătrat special.

Marcajul, numit și "Bike Box", a fost aprobat deja de Comisia Tehnică Rutieră de la Primăria Capitalei și va apărea doar pe bulevardele mari.

Totul vine în urma accidentelor în care au fost implicați bicicliștii sau cei care merg cu trotineta, care susțin că "plecarea de la semafor odată cu mașinile este periculoasă", potrivit Știrilor Pro TV. 

Mai mult, acești se plâng că pot fi acroșați de autoturismele care demarează în trombă la culoarea verde și că sunt nevoiți să inhaleze gaze de eșapament. Decizia Primăriei Capitalei vine pentru a încuraja mersul pe bicicletă și reducerea traficului de zi cu zi. Cum arată noul marcaj , vezi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel