Accident cumplit pe A1. Trei morți pe loc, după ce o mașină a intrat pe contrasens pe autostradă

Un autoturism a intrat pe contrasens pe A1 și s-a lovit violent de alte două autoturisme. Trei persoane au murit pe loc. 

Accident grav pe A1. Primele imagini de la locul tragediei

Bogdan Nițu, purtător de cuvțnt IPJ Prahova, a anunțat, la Antena 3, că a patra persoană a decedat, în urma accidentului, după ce trei persoane au murit pe loc. Se pare că toate cele patru persoane care au murit se aflau în mașina ce se afla pe contrasens pe autostradă. Cei patru decedați sunt încarcerați. 

(w670)

Se ia în calcul varianta ca șoferul să fi greșit intrarea pe autostradă și să fi intrat, din greșeală, pe contrasens. ”Probabil a greșit sensul de intrare pe autostradă și a intrat în coliziune frontală violentă cu celelalte autoturisme” a spus Bogdan Nițu. 

Autoturismul care a intrat pe contrasens s-a lovit de un autoturism și o autoutilitară. Trei persoane au murit pe loc, a patra a decedat ulterior și mai sunt alți trei răniți. 

Accidentul a avut loc între Deva și Orăștie, la kilometrul 355 în județul Hunedoara.

Traficul este deviat pe DN7: ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară, circulaţia rutieră pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Deva – Sebeş este oprită total în zona localităţii Simeria (judeţul Hunedoara). Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul pe DN7”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel