Accidente în lanț pe centura ocolitoare a Brașovului. 23 de mașini sunt implicate - UPDATE

Foto: DRDP Brașov
Foto: DRDP Brașov

Un accident și mai multe tamponări, în care au fost implicate 23 de autoturisme, au avut loc în această dimineață pe varianta ocolitoare a municipiului Brașov. 

UPDATE 09:30: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, pe VO1(varianta ocolitoare a municipiului  Brașov), traficul s-a reluat pe o bandă (banda 2), pe sensul de mers spre DN 13. Se estimează ca în aproximativ 20-30 de minute, să fie redeschis în condiții normale.

UPDATE 08:20: Reprezentanții DRDP Brașov susțin că sunt aproximativ 20 de autoturisme ar fi fost implicate în mai multe accidente în lanț ce au avut loc pe Centura Ocolitoare a Brașovului.

”Din primele informatii, pe varianta ocolitoare (VO1K), la km 12 (apropiere intersectie Sanpetru) s-a produs un accident rutier cu 6 auto implicate. De asemenea, pe același sector de drum, în proximitatea accidentului, se înregistrează și câteva evenimente rutiere (tamponari), fără victime. Direcția dedeplasare spre DN 13 e blocată. Sunt 23 de autoturisme implicate în accident și tamponări”, a anunțat IPJ Brașov.  

Patru persoane au fost transportate la spital. 

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, pe VO1(varianta ocolitoare a municipiului  Brașov),  din cauza unor tamponări în care au fost implicate mai multe autoturisme, traficul rutier este blocat la intrarea către DN13.

”Precizăm că pe anumite porțiuni s-a format polei. Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față”, se arată într-un comunicat de presă. 

În urma accidentului a rezultat trei victime conștiente, neîncarcerate. S-au deplasat la locul indicat următoare forțe: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și 3 echipaje SMURD, a anunțat ISU Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel