Accident. A supraviețuit o săptămână, într-un mod incredibil

O tânără femeie din Oregon, care a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost salvată de pe nişte stânci marine pe care s-a prăbuşit cu Jeep-ul său Patriot în urma unui accident, supravieţuind doar cu apa din radiatorul maşinii distruse.

Angela Hernandez, 23 de ani, originară din Portland, a fost găsită de o pereche de drumeţi vineri seară, după ce aceştia au remarcat epava SUV-ului Jeep Patriot, parţial scufundată la baza unor stânci de 60 de metri care coboară în mare.Femeia a fost ultima oară văzută la volanul SUV-ului său, la o benzinărie, pe 6 iulie, la aproximativ 80 de kilometri nord de locul în care a fost găsită. Angela Hernandez era conştientă în momentul în care a fost găsită şi suferise o rană la umăr.

Femeia a fost salvată de pe stânci şi transportată cu un elicopter la cel mai apropiat spital. Ea le-a declarat anchetatorilor că a tras brusc de volan pentru a evita să lovească un animal şi a pierdut controlul maşinii, plonjând de pe faleza înaltă în ocean, pe Highway 1, la nord de Nacimiento Fergusson Road. Ea a rezistat bând apa din radiatorul maşinii. 'De obicei, în astfel de accidente, victimele mor pe loc, din cauza căderii, iar dacă au noroc şi scapă cumva, îi ucide oceanul.

Ea a fost de două ori norocoasă', a comentat un reprezentant al poliţiei locale. Angela Hernandez plecase de acasă, din Portland, pentru a-şi vizita sora, Isabel, care locuieşte în Lancaster, Los Angeles County.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel