Acces pensii generali. Ciolacu șochează

Ciolacu
Ciolacu

Marcel Ciolacu a abordat şi subiectul pensiilor la emisiunea "Punctul culminant", moderată de Victor Ciutacu la România TV.

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a vorbit, miercuri seara, la România TV, şi despre pensiile speciale. După ce analistul politic Bogdan Chirieac a atras atenţia asupra unei discrepanţe în sistem, aceea că sunt pensionari care câştigă mai mult decât preşedintele României, Marcel Ciolacu a oferit un răspuns. 

"Sunt lucruri care s-au creat în 30 de ani de democraţie. Este un drept câştigat, ei vor merge în instanţă... În toată această marotă politică, singurii care au fost băgaţi total aiurea şi nedrept sunt militarii, cu pensiile de serviciu. Nimeni nu depăşeşte veniturile preşedintelui, în afară de magistraţii militari", a declarat Marcel Ciolacu.

După ce Victor Ciutacu i-a spus că sunt generali care au pensii mai mari decât preşedintele României, Marcel Ciolacu a răspuns: "Nu ştiu, chiar dacă le cer pe Legea 544 (n.r. - a liberului acces la informaţiile publice) nu vin informaţiile. Nici măcar ministrul Finanţelor nu poate afla. Întrebaţi-l pe domnul Cîţu dacă are acces la aceste informaţii. Nu sunt îndreptăţit să am acces la aceste informaţii".

"Asta e o superinformaţie. Deci nici dumneavoastră, care sunteţi al doilea om în stat, nu aveţi acces la aceste informaţii?", a întrebat Bogdan Chirieac, aflat în platou. 

"Nu. Asta e ţara în care trăim. Nu mă certaţi pe mine pentru lucrul acesta", a răspuns Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel