Academia de Leadership Politic. Ben-Oni Ardelean, proiect ambițios 

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean anunță un proiect inovator, menit să formeze leaderi pentru sfera politică și publică. 

„Academia de Leadership Politic”, un proiect de impact societal semnificativ, este un program de training, formal și informal, pentru oameni cu abilități de leader care doresc să se perfecționeze în arta de a conduce. Academia de Leadership Politic este un proiect de investiție în oameni, resursa cea mai de preț a unei națiuni. Vacumul de leadership actual este deseori resimțit, atat la nivel națonal, cât și înternațional. O întreagă generație de leaderi trebuie pregătită pentru a putea într-un mod vizionar să aducă echilibru, pace și prosperitate, într-o lume atât de confuză și cu provocări complexe. Acest demers de exceptie va forma leaderi pentru politică și sfera publică, respectiv: administrație, antrepenoriat, academic, diplomatic, organizații non-guvernamentale, mass-media, denominațional etc., adică domenii ce influențează și interferează deseori cu politica. Aceasta va antrena pe termen lung, creşterea abilitaţii leaderilor de a-și materializa ideile în noul context al politicilor publice, economiei și evenimentelor internaționale, având consecinţe pozitive asupra dezvoltării durabile a României. Academia de Leadership Politic se vrea a fi o școală de gândire importantă de îmbogățire a viziunii și dezbaterilor privind modelul de leadership dezirabil în societate.

„România a intrat într-un proces intens de reorganizare și redefinire, atât intern, schimbând legi și instituții, dar și extern, având ca scop repoziționarea României în sfera internațională. Procesul de învățare al democrației nu a fost unul ușor, ci a implicat o perioadă de tranziție lungă și dificilă. Dincolo de apartenența noastră la NATO și UE, de alegerile democratice și instituții noi, dincolo de investițiile în infrastructură, libertate etc., realizări care chiar contează în deschiderea unei noi perspective pentru cetățenii unei țări, ne întrebăm unde suntem în termeni de leadership. Are România leaderi vizionari, capabili și puternici care să fie în stare să ridice națiunea, dându-i o speranță pentru viitor și un proiect național pe care să îl urmeze? Ce model de leadership este încurajat în arena publică? Toate acestea sunt întrebări importante pentru generația noastră care are mari așteptări de la leaderii contemporani”, consideră Deputatul Ardelean.

Un concept nou pentru România

Ardelean a organizat în 2014 la Timișoara un eveniment de excepție: "Congresul de Leadership Politic", eveniment care a suscitat mult interes.

"Am înțeles atunci încă odată cât de important este formarea leaderilor autentici care să aibă curajul să își asume un proiect de țară, precum proiecte sectoriale majore în sfera publică și care produc bunăstare și aduc progres în societate. Academia de Leadership Politic este un concept nou pentru România, care va aduce laolaltă profesori renumiți și personalități marcante ce au o experiență și expertiză bogată în domeniile pe care vor conferenția, în parteneriat cu diverse instituții academice și centre de formare. Acest proiect revoluționar va oferi leaderilor cu o experiență de învățare marcantă, transformațională și care să confere celor ce vor opta pentru diverse programe de perfecționare, posibilitatea de a-și urma visul, dar și de a produce schimbare în societate", concluziona deputatul Ardelean.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel