A vrut să jefuiască un polițist. L-a amenințat cu cuțitul

Un ofiţer de poliţie, pasager într-un tren care circula pe ruta Iaşi - Timişoara, a fost ameninţat cu cuţitul de un bărbat, care a încercat să îi sustragă un telefon mobil, acesta fiind însă imobilizat de poliţist, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad. 

'În cursul zilei de luni, poliţiştii Serviciului Judeţean de Transporturi Arad au fost sesizaţi despre săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. În fapt, un bărbat, aflându-se în trenul 1665, care circula pe relaţia Iaşi - Timişoara, la ieşirea din localitatea Săvârşin, a intrat într-un compartiment şi ameninţând cu un cuţit persoana vătămată, un bărbat aflat ca pasager în tren, i-a sustras telefonul mobil. Tâlharul nu şi-a putut duce fapta la îndeplinire, întrucât persoana vătămată, comisarul-şef Liviu Ion Nica, din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara, a procedat cu fermitate la oprirea şi imobilizarea celui în cauză, reuşind totodată şi deposedarea acestuia de arma utilizată', se arată într-un comunicat trimis de inspector principal Lorena Radu, ofiţer de presă la IPJ Arad. 

Potrivit sursei citate, făptuitorul a fost condus de poliţist la sediul Serviciului Judeţean de Transporturi Arad, reuşindu-se astfel indentificarea lui. Bărbatul în cauză are 45 de ani şi domiciliul în Arad. 

'În baza probatoriului administrat, poliţiştii au procedat la reţinerea celui în cauză pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca la expirarea măsurii, acesta sa fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată', a adăugat ofiţerul de presă al IPJ, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel