A venit rândul profesorilor... la copiat. Definitivatul, tot mai greu

profesori
profesori

După ce elevii au trecut prin emoțiile Bacalaureatului, a venit rândul profesorilor să-și dea definitivatul. Unii au fost prinși cu fițuici, alții au părăsit sala când au văzut subiectele. "Prea grele" au spus ei. 

Au fost 643 de candidaţi din Capitală și 7.800 în țară. „Am ales învăţământul pentru că nu aveam unde să mergem. Asta este cruda realitate. Eu eram dispus chiar să fac taximetrie. Orice”, a spus profesorul de educaţie fizică Andrei Naghi, potrivit Digi24.

Chiar dacă au ales învățământul din lipsă de alternative, unii au început cu stângul. Trei profesori au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă. 40 au abandonat după ce au văzut subiectele. Alegerea celor 40 a venit în contextul în care pragul de promovare s-a ridicat de la nota 7 la nota 8. Profesorii au semnat și o petiție pentru revenirea la nota 7. Era mai ușor de obținut, însă nu s-a întâmplat nimic. Pe lângă pragul ridicat, au avut și alte nemulțumiri- subiectele au fost mai grele decât cele de anul trecut.

Rezultatele examenului de definitivat vor fi afişate pe 23 iulie, iar până pe 24 iulie vor putea fi depuse contestaţiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel