A câștigat și va pleca. Hazard se ține de cuvânt. Suma de transfer

Eden Hazard a câștigat cu Chelsea Europa League și, așa cum a promis, după meci și-a anunțat plecarea.

Internaţionalul belgian Eden Hazard şi-a anunţat plecarea de la Chelsea Londra, după finala Europa League, în care a reuşit să marcheze două goluri pentru echipa sa în faţa rivalei Arsenal Londra (scor 4-1), miercuri seara, pe Stadionul Olimpic din Baku.

'Cred că este un rămas bun, dar în fotbal nu se ştie niciodată. Visul meu a fost să joc în Premier League şi am făcut-o timp de şapte ani la unul dintre cele mai mari cluburi. Acum cred că a sosit timpul pentru o nouă provocare', a declarat Hazard. Viitoarea destinaţie a fotbalistului belgian nu mai este un secret pentru nimeni, fiind dorit cu insistenţă de Real Madrid, echipă pregătită de francezul Zinedine Zidane, care nu şi-a ascuns niciodată admiraţia faţă de Hazard, pe care l-a descris drept 'un jucător fantastic'.

Chiar dacă mai are doar un an de contract cu Chelsea, madrilenii vor plăti probabil o sumă foarte mare, aproximativ 130 milioane euro conform presei internaţionale, pentru a-l aduce pe Hazard pe Santiago Bernabeu chiar din această vară, în condiţiile în care oficialii clubului londonez fac tot posibilul pentru a-şi păstra vedeta. Dacă suma de transfer se va confirma, Eden Hazard va deveni cel mai scump jucător din istoria lui Real Madrid, depăşindu-l pe galezul Gareth Bale, pentru care spaniolii au plătit 101 milioane euro în 2013 şi care acum este pe picior de plecare.

În vârstă de 28 ani, Eden Hazard a fost achiziţionat de Chelsea în 2012, de la formaţia franceză Lille OSC. În cele şapte sezoane petrecute pe Stamford Bridge, belgianul a disputat 352 de meciuri în toate competiţiile, înscriind 110 goluri. El a cucerit cu echipa londoneză două titluri de campion al Angliei (2015, 2017) şi două trofee Europa League (2013, 2019).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel