5 ținute stylish pentru ultimele zile de vară

Un singur lucru bun la faptul ca zilele se scurteaza si temperaturile scad putin: putem purta din nou un blazer. Si asta pentru ca trebuie sa recunosti ca are puterea de a transforma orice look, in orice sezon.

Cand aveam sediul la birou, aveam intotdeauna unul asezat pe spatarul scaunului, usor de adaugat la intalniri si evenimente din industrie sau purtat casual la cocktailuri cu prietenele, imdiat dupa munca. Un sacou stylish este un adevarat salvator de tinute si niciunul nu vine mai versatil decat clasicul blazer negru.

Este posibil sa detii deja un blazer negru, dar cand l-ai purtat oare ultima data? Daca a trecut ceva timp de cand i-ai aratat putina dragoste acestei piese clasice, atunci avem exact tinutele perfecte pentru a ii da un refresh la final de vara. Iata cateva ​​tinute fresh, gata de toamna, pe care sa le incerci, indiferent daca te imbraci pentru o intalnire romantica, un drum la cumparaturi sau un brunch de sambata cu prietenii.

2. -imagine fara descriere- (dcnews-2_12533500.jpg)

Am ales in mod deliberat look-uri pe care le poti recrea cu piese din garderoba existenta, astfel incat sa poti incepe sa le porti chiar acum. Desigur, exista si alte optiuni lejere de geci dama cu care poti recrea aceste outfituri. 

Top alb + bermude din denim + sandale cu toc kitten

2021 a fost anul bermudelor! Te vei bucura sa auzi ca nu trebuie sa renunti la ele atunci cand toamna se apropie. Cauta stiluri de denim relaxate, chiar cu rupture decorative, si arunca blazerul negru pe umeri pentru un look potrivit nu doar seara, ci si atunci cand temperaturile scad in timpul zilei.

Pulover din casmir + fusta plisata mini + mocasini 


Desi un sacou se poate simti formal atunci cand il incerci prima data, nu uita ca ii poti da o tenta jucausa, preppy, cu o fusta plisata trendy. Incearca un pulover clasic din lana sau casmir pentru o tinuta extrem de feminina!

Pantaloni crem + tricou negru + sneakers 

Atinge si tu echilibrul suprem intre casual si cool prin asocierea unui blazer negru cu pantaloni relaxati, un tricou cu guler rotund si o pereche de sneakers clasici, albi: adidas Stan Smith sau Reebok Club C.

Rochie maxi cu imprimeu + botine cu toc


Nu trebuie sa incepi inca sa impachetezi toate rochiile tale preferate de vara! Da, toamna soseste in curand, dar o perioada le vei purta purta sub jachete, sacouri, pulovere si chiar hanorace. Maximizeaza-le durata de viata purtandu-le cu un blazer negru clasic si cizme sau botine elegante, din piele. Acelasi truc de styling functioneaza si cu acele rochii elegante, daca le vei purta cu un cardigan si tenisi albi.


Blugi drepti + tricou colorat + sandale


Multe tinute cu blazer negru sunt centrate in jurul unei palete de culori neutre, dar de ce sa nu arunci un tricou wow in mixul de zi cu zi pentru un contrast neasteptat? Adauga doar blugi albastri si esti gata sa mergi aproape oriunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel