30 de milioane de euro pentru un fotbalist român. Recordul va fi doborât

Ionut Radu, Genoa. foto: @genoaCFCofficial
Ionut Radu, Genoa. foto: @genoaCFCofficial

Ionuţ Radu, portarul naționalei de tineret a României, este curtat de mai multe cluburi, iar oferta poate deveni un nou record pentru România.

Ionuţ Radu, 22 de ani, e la mare căutare în Italia. Goalkeeperul cumpărat de Genoa de la Inter în vara trecută a crescut enorm, iar prestaţiile sale au atras atenţia celor de la AS Roma, care vor să-l cumpere, conform unui anunţ făcut de presa din Italia.

Jurnaliştii italieni scriu că Radu ar putea fi transferat de AS Roma, formaţia din Cetatea Eternă fiind gata să achite 30 de milioane de euro. Însă, planurile lui Radu pot fi date peste cap de Inter Milano, formaţie care şi-a păstrat o clauză conform căreia îl poate răscumpăra pe român pentru 12 milioane de euro. Inter va activa clauza aproape sigur, dar nu pentru a-l păstra în lot pe Radu, ci pentru a-l redirecţiona către alt club, scriu jurnaliştii italieni.

Presa italiană scrie că există şi varianta ca romanii să plătească 15 milioane de euro şi să-l trimită la Milano pe Edin Dzeko, atacantul de care "nerazzurrii" sunt interesaţi. Ionuţ Radu are o cotă de piaţă de 15 milioane de euro. El îi depăşeşte la acest capitol pe Răzvan Marin (9 milioane de euro), Florin Andone şi Alexandru Mitriţă (6) şi pe Ştefan Radu (5).

Citește și: 

EURO 2020: Norvegia - România rezultat LIVE text | Naționala în fața unui nou examen


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel