24 de rude ale actorului Sidney Poitier date dispărute, în urma uraganului Dorian

Sidney Poitier
Descriere foto: Sidney Poitier

În urma uraganului Dorian, care a lăsat Bahamasul de nerecunoscut, familia numeroasă a actorului Sidney Poitier, cu conexiuni extinse pe insulă, a petrecut o săptămână încercând să dea de cele 24 de rude dispărute. 

Peste 500 de bahamieni aparțin familiei extinse a lui Sidney Poitier, aclamatul actor care s-a născut la Miami din părinții bahamieni, potrivit lui Jeffrey Poitier, un nepot.

Tot Jeffrey Poitier a declarat că cel puțin 23 de rude au fost date dispărute în urma inundațiilor provocate de uraganul Dorian. 

„Nu am reușit să găsim niciunul dintre ei", a spus Poitier, în vârstă de 66 de ani, într-un interviu telefonic acordat unei publicații locale. „Încă suntem în căutarea lor și sperăm ca acestea să iasă la suprafață cât mai curând posibil. Ne-au îngrijorat pe toți", a continuat nepotul actorului Sidney Poitier. 

Furtuna, care s-a deplasat pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii joi, s-a transformat într-un uragan de categoria 5, unul dintre cele mai puternice înregistrate vreodată. 

Rădăcinile familiei Poitier în Bahamas sunt de secole. Sidney Poitier, în vârstă de 92 de ani, a crescut pe Cat Island și, ulterior, a devenit cunoscut pe Broadway și la Hollywood. A fost primul actor negru care a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor, pentru „Lilies of the Field" (1963).


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23