2011 - anul morţii dictatorilor

2011 pare să fi fost un an blestemat pentru disctorii din întreaga lume. Primul dictator care a murit a fost Muamar Gaddafi, ucis de rebeli în urma unor confruntări. Şi căderea lui Hosni Mubarack de la conducerea Egiptului poate fi considerată o moarte. Lista este încheiată de liderul Coreei de Nord, Kim Jong-il, care a decedat în urma unor complicaţii cardiace.

Revoltele din Libia şi moartea lui Muammar Gaddafi au ţinut capul de afiş al întregii planete. Scenele terifiante date publicităţii din momentul în care a fostul dictator a fost prins de rebeli au marcat întreaga presă internaţională.

Revoltele pornite în Egipt pentru detronarea lui Hosni Mubarack şi scenele din piaţa Tahrir au fost un puternic semnal pentru lumea arabă. În zielele imediat următoare căderii lui Mubarack au apărut zvonuri cum că acesta ar fi murit,  dar nu au fost confirmate ulterior.

Moartea liderului Coreei de Nord  se înscrie şi ea pe lista dictatorilor pentru care anul 2011 a fost unul de coşmar. Acesta va fi urma la putere de fiul său Kim Jong-un.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel