1.500 de lei în două ore! Adina Buzatu: Eu mi-am dorit să fiu independentă

Adina Buzatu / Foto Instagram
Adina Buzatu / Foto Instagram

Adina Buzatu a vrut să fie independentă din punct de vedere financiar, prin urmare a început să-și caute ceva de făcut la o vârstă la care alți tineri se gândesc numai la distracție,

Adina Buzatu este unul dintre cei mai renumiți designeri din România la momentul actual, însă puțină lume știe cum și-a câștigat vedeta primii bani. 

Adina Buzatu a povestit, în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos, „Xtra Night Show”, despre câteva lucruri neștiute de publicul larg, cum ar fi primul ei „job”.

„Eu îmi doream să fiu independentă, a fost o dorință de mică. Îmi doream să fiu independentă, să fac eu lucruri. Imaginează-ți, tata, o funcție importantă, mama, director de liceu, deci mama e director de liceu la două străzi. Spălam parbrizul cu prietena mea care era fiica profesorului de fizică”, a dezvăluit Adina Buzatu la „Xtra Night Show”.

Ideea cu spălatul parbrizelor i-a venit când l-a auzit pe unchiul său îndemnându-și copiii să se angajeze pentru că, spunea el, sunt mulți tineri care încep să muncească de la vârste fragede, unii chiar cu situații materiale foarte bune.

„Eram un copil, aveam niște mutre de copii tâmpiți. Îmi pare rău că n-am găsit pozele alea, mi-a făcut un fotograf, aveam pantofi din ăia mari. Dar știi care era faza? Că li se părea tuturor ceva cool, spuneau – Uite, mă, puștoaicele astea, ce fac – ”, a adăugat Adina Buzatu.

Adina Buzatu a mai mărturisit că sumele pe care le încasa pentru spălatul parbrizelor erau frumușele pentru timpurile respective. „Aveam menajeră acasă. Pe zi făceam cam 1500 de lei, timp de două ore. Se întâmpla asta după Revoluție”, a mai spus stilista, potrivit unica.ro.

Ce se va purta în vara anului 2022. Adina Buzatu, recomandări

Adina Buzatu a spus ce se va purta vara viitoare.

„Se vor purta culori vii: oranj, galben, verde fistic, magenta, uni sau integrate în imprimeuri spectaculoase. Sezonul viitor va fi foarte, foarte, vesel! Lumea își dorește să revină la viață, la bucuria normalității.

Ca de obicei, hainele de vară vor fi din țesături naturale: in, mătase naturală, cânepă, bumbac. Este un accent fără precedent pe sustenabilitate și produse provenite din materiale reciclate”, a spus Adina Buzatu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel