Bogdan Chirieac, întrebare cheie pentru Traian Băsescu

Analistul Bogdan Chirieac a ținut să-i pună o întrebare lui Traian Băsescu referitoare la pragul electoral al PMP  de la alegerile locale din 5 iunie. Răspunsul fostului președinte a fost tranșant, ca de fiecare dată.

Eu am o întrebare scurtă, mă gândeam dacă să-i pun o întrebare   domnului președinte, că de obicei dânsul se supără dacă îl întreb ceve, dar risc acum, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.  

- Domnule președinte, dacă PMP nu ia 5 la sută la aceste alegeri locale, vă dați demisia  din funcția de președinte, sau desființați partidul, sau dimpotrivă veți lupta cu mai mult avânt, l-a întrebat Chirieac pe Traian Băsescu.

- Nu domnule Chirieac, nu-mi dau nici demisia, nici PMP nu va obține un scor de sub 5 la sută și nici nu este un partid care se va desființa pentru că acest partid are peste 85 la sută în momentul de față dintre membri, oameni care nu au mai făcut niciodată  politică. Toți spunem că vrem o nouă clasă politică. Nu poate contesta nimeni că orice om întrebat pe stradă îți va spune că ne-am săăturat de politicienii actuali. Orice analist care vine spune că vreo o altă clasă politică. În condițiile acestea, PMP chiar face o ofertă, și ea trebuie privită în ansamblu, la nivelul țării", a răspiuns Traian Băsescu.

[citeste si]

- Din acest punct de vedere, dacă PSD ia 40 la sută, rezultă că marii analiști s-au înșelat, și de fapt poporul muncitorul vrea aceași clasă politică, a continuat Chirieac.

- Domnule Chiriac ași fi dorit să fiu mai dur decât dumneavoastră. Nu la chestiunea cu înșelatul ași fi mers, ci la zona cu sinceritatea. Până la urmă oamenilor politici li se cer sinceritate, unii o au, alții nu. Va veni și momentul când oamenii politici vor trebui să spună ce au în cap, ce gândesc, și nu să mintă. Atâta timp cât electoratul, oricând când îl întrebi spune m-am săturat de actualii politicieni, eu mă aștept la o reacție sinceră  a electoratului pe data de 5 iunie, și care să vină să voteze un partid nou, PMP, și nu vechile partide. În cazul că nu va fi așa, atunci trebuie să mai muncim, să convingem că noi suntem acel partid pe care cetățenii îl așteaptă, a mai declarat Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel