Zoltan Teszari spune cine sunt "nea Traian și Răducu"

Scutaru Cristina / 19 mai 2017 / 20:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Zoltan Teszari a oferit o reacție după ce Antena 3 a dat publicității o înregistrare care ar fi avut loc între acesta și Ioan Bendei, unde Teszari spune ca a fost vizitat de "nea Traian cu Răducu' ".

"1. Pe domnul preşedinte Traian Băsescu nu l-am cunoscut niciodată, nu l-am întâlnit, n-am participat la nicio întâlnire, publică sau privată, reuniune sau orice alt eveniment unde domnia sa să fie prezent. N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunoştinţe.

2. Întrucât din conversaţia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume şi asociate eronat, precizez că vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 și despre fiul acestuia – Sirian Radu (Răducu).

Consider că aceste conversații au fost prezentate în spațiul public în mod trunchiat, schimbându-li-se contextul real. În acest fel, opinia publică a fost indusă în eroare", a transmis Zoltan Teszari.

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11