Zina Dumitrescu, incinerată astăzi

Alexandru Ichim / 30 Martie 2019 / 08:17 Salveaza PDF Comentarii
Zina Dumitrescu
Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu a fost incinerată în această dimineață. Decizia i-a şocat pe cei care i-au fost apropiaţi creatoarei de modă. 

Zina Dumitrescu a fost incinerată astăzi la ora 09:00, conform România TV. Fiul acesteia a luat această decizie, iar rudele sau apropiați nu au avut acces la crematoriul din București.

Ulterior, câteva vedete, printre care Dana Săvuică și Valentina Pelinel, au fost primite la crematoriu. Acestea au putut să o vadă pe Zina Dumitrescu, dar numai pentru câteva momente.

Îmbrăcate în negru și profund afectate, vedetele au plecat de la crematoriu, înainte de începerea procedurii de incinerare. ”Dumnezeu să o ierte”, a spus Valentina Pelinel la ieșirea de la IML. 

Potrivit România TV, ieri dimineață de la ora 7, fiul creatorei de modă a luat trupul neînsuflețit de la azilul de bătrâni, loc în care se afla de mai bine de 7 ani. Imediat a fost făcută o cerere de incinerare la crematoriu.

Cătălin Botezatu a vorbit la România TV despre acest lucru: "Nu ştiam despre acest lucru. Sunt surprins, sunt şocat. Eu nu am mai vorbit cu Cătălin de ani de zile, nimeni nu a mai vorbit cu el, dintre prietenii apropiaţi ai Zinei. Noi am ţinut legătura doar cu domnul care se ocupa de ea acolo la azil. (...) Am aflat cu stupoare că va fi incinerată." Cătălin Botezatu a subliniat faptul că niciodată Zina Dumitrescu nu i-a spus că ar dori să fie incinerată. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24