Zelensky nu a fugit din Ucraina în Polonia, așa cum scrie presa rusă. "Un zvon. Nimeni nu a plecat" - VIDEO

Zelensky nu a fugit din Ucraina în Polonia, așa cum scrie presa rusă. "Un zvon. Nimeni nu a plecat" / Foto: Captură video Intagram Volodimir Zelensky
Zelensky nu a fugit din Ucraina în Polonia, așa cum scrie presa rusă. "Un zvon. Nimeni nu a plecat" / Foto: Captură video Intagram Volodimir Zelensky

Volodimir Zelensky demonstrează că nu a fugit din Ucraina, așa cum scrie presa rusă.

Volodimir Zelensky nu a fugit din Ucraina în Polonia, așa cum scrie presa afiliată lui Vladimir Putin. Președintele Ucrainei s-a filmat în biroul său din Kiev pentru a demonstra că nu este adevărat ce scriu jurnaliștii liderului de la Kremlin.

“La fiecare două zile, apare un zvon care susține că am fugit din Ucraina. Kiev, Birou. Vedeți, sunt aici, la fața locului. Andriy Borysovych (Yermak, șeful Biroului Președintelui – n.r.) este aici. Nimeni nu a fugit. Lucrăm. Ne place să alergăm, dar acum nu mai avem timp pentru diverse antrenamente cardio, așa că muncim! Slavă Ucrainei!”, a spus președintele Ucrainei într-un clip publicat pe contul său de Instagram, cu descrierea “Lucrez la Kiev, la serviciu. Nimeni nu a fugit nicăieri.”, spune Zelensky într-un video postat pe Instagram.

Reamintim că anterior, președintele Ucrainei a primit o ofertă de evacuare din partea americanilor, dar a refuzat-o, spunând mereu că va rămâne alături de poporul său. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Volodimir Zelensky: Sunt sigur că în curând vom putea spune oamenilor noștri: întoarceți-vă!

Într-un alt videoclip postat pe contul său de Facebook, Volodimir Zelensky pare încrezător că războiul se va termina în curând și că ucrainenii vor putea reveni acasă din țările în care s-au refugiat acum.

"Sunt sigur că în curând vom putea spune oamenilor noștri: întoarceți-vă! Întoarceți-vă din Polonia, România, Slovacia și toate celelalte țări. Întoarce-te pentru că nu mai există nicio amenințare.", este mesajul lui Zelensky.

Volodimir Zelensky este considerat un erou de către mulți oameni din lumea întreagă, pentru curajul de care dă dovadă în aceste momente complicate. Președintele Ucrainei ar fi supraviețuit la trei tentative de asasinare în doar câteva zile. În plus, se pare că un fragment dintr-o rachetă lansată de soldații ruși a aterizat în curtea reședinței lui Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei. Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de către Sergii Nykyforov, purtătorul de cuvânt al lui Zelensky. Acesta a postat imagini cu o bucată de rachetă. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel