Zeci de percheziţii în 7 judeţe, la persoane bănuite de proxenetism

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Zeci de percheziţii au loc marţi la persoane bănuite de proxenetism în şapte judeţe. 

Au loc peste 40 de percheziții, marți dimineața, la persoane bănuite de proxenetism în județele Constanța, Buzău, Galați, Prahova, Tulcea, Călărași și Bacău, informează Poliția Română.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, fac cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Astfel, sunt puse în aplicare 43 de mandate de percheziție domiciliară, la 36 de locații din județul Constanța, precum și din județele Buzău, Galați, Prahova, Tulcea, Călărași și Bacău.

Activitățile beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța și al polițiștilor inspectoratelor de poliție județene din celelalte 6 județe, scrie Mediafax.

VEZI ŞI DIICOT Iași a reușit să destructureze una dintre cele mai mari rețele de racolare și exploatare de persoane

DIICOT Iași a reușit să destructureze o rețea ce se ocupa de racolarea și exploatarea mai multor persoane. Procurorii și polițiștii au lucrat în echipă și au ajuns astfel să scoată din sclavie femei și bărbați din Iași. Sute de mii de euro și autoturisme de lux au fost confiscate în urma perchezițiilor efectuate în Iași și în afara țării.

Acțiunea procurorilor DIICOT este una dintre cele mai ample desfășurate în ultimii ani în România.

Astăzi, 27 aprilie, anchetatorii ieșeni, împreună cu lucrătorii de poliție judiciară au efectuat un număr de 13 percheziții domiciliare, pe raza județului Iași, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și spălare a banilor.

Simultan, pe teritoriul Marii Britanii, au fost efectuate 13 percheziții domiciliare, în baza unui acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autoritățile judiciare britanice prin intermediul EUROJUST. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel