ZECI de MII de EURO, găsiți într-un penitenciar din România, într-un CIORAP

foto pixabay/ pexels: Zeci de mii de euro găsiți într-un ciorap
foto pixabay/ pexels: Zeci de mii de euro găsiți într-un ciorap

Banii au fost găsiți într-un ciorap, pe aleea de acces în penitenciar. 

Zeci de mii de euro au fost găsiți în Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud. Este vorba despre 27.400 de euro, bani care erau ascunși într-un ciorap. Șoseta în care se afla întreaga sumă era căzută în zona de acces a Penitenciarului Aiud, mai exact pe alea de acces în clădire. 

Descoperirea a fost făcută în data de 7 martie 2022, pe timpul serii, de către polițiștii de penitenciar Lavinia Nechifor, Nicoleta Man și Claudiu Șeulean, scrie Alba24. Cei trei se aflau în serviciul de pază, în postul de acces în penitenciar, când au observat șoseta.

După ce și-au dat seama ce descoperire au făcut, cei trei au anunțat conducerea Penitenciarului, dar și reprezentații Poliției Aiud.

Potrivit surselor alba24.ro, suma uriașă de bani ar fi fost pierdută, pe timpul zilei, de un bărbat care lucrează în Penitenciar, la lucrări de mentenanță, fiind persoană contractuală. Acesta a revendicat banii pierduți.

După ce suma a fost predată, cazul a fost preluat de polițiștii de la IPJ Alba.

Familie din Ucraina, cu 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro la vama Albița

O familie din Ucraina a încercat să intre în România cu 1,6 milioane de dolari și peste 50.000 de euro.

”În data de 12.03.2022, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-au prezentat pentru a intra în România doi cetățeni ucraineni (soț și soție) cu un autoturism înmatriculat în Ucraina. În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra vehiculului. În urma verificărilor, au fost descoperite în bagajele din autoturism mai multe bunuri (9 ceasuri diferite mărci, bijuterii, 24 genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute și sume în valută nedeclarate (peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro). În cauză, a fost sesizată unitatea de parchet competentă, bunurile si sumele în valută fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a scris Corpul Național al Polițiștilor pe Facebook.

Datele Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră arată că puțin peste o cincime dintre refugiații ucraineni care au intrat în România după ce au fugit de razboiul din țara lor se mai află pe teritoriul nostru. Cei mai mulți au plecat mai departe, în alte țări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel