Numărul morţilor, în urma prăbuşirii unui avion peste o clădire rezidențială din Krasnodar, a crescut la 13

Numărul morţilor, în urma prăbuşirii unui avion peste o clădire rezidențială din Krasnodar, a crescut la 13 / Foto: Captură video Shot
Numărul morţilor, în urma prăbuşirii unui avion peste o clădire rezidențială din Krasnodar, a crescut la 13 / Foto: Captură video Shot

Numărul persoanelor decedate, în urma prăbuşirii unui avion militar asupra unei clădiri cu nouă etaje din oraşul Eisk, din ţinutul Krasnodar, a crescut la 13, a declarat Aleksei Kuzneţov, ministrul adjunct al sănătăţii al Federaţiei Ruse.

 

 

 

Potrivit Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, după degajarea dărămăturilor de la locul incidentului, corpurile neînsufleţite ale celor decedaţi au fost scoase la suprafaţă. La ora locală 6:00, pe data de 18 octombrie, se înregistrează 13 victime, inclusiv trei copii, în urma impactului aeronavei cu blocul de locuit. 19 persoane au fost rănite, patru dintre acestea au fost transportate la Spitalul Regional din Krasnodar, restul continuă să primească tratament la Spitalul din Eisk”, a precizat Kuzneţov, marţi. Potrivit acestuia, răniţilor li se acordă toată asistenţa medicală necesară şi sprijin psihologic necesar.

Acordarea de asistenţă medicală răniţilor se află sub gestionarea personală a ministrului sănătăţii al Federaţiei Ruse, Mihail Muraşko, a adăugat oficialul rus. Serviciul de presă al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă al Rusiei a precizat că salvatorii au finalizat debarasarea dărâmăturilor. Aceştia au precizat că, în timpul operaţiunii de salvare, au reuşit să salveze vieţile a circa 68 de persoane, iar peste 360 de persoane au fost evacuate în timp util.

Luni seara, un avion de vânătoare Su-34 s-a prăbuşit în oraşul Eisk, piloţii s-au catapultat. Avionul s-a prăbuşit asupra unei clădiri cu nouă etaje, ceea ce a declanşat un incendiu de proporţii. Preşedintele rus, Vladimir Putin, a primit rapoarte de la miniştri şi guvernatorul regiunii cu privire la situaţie şi a ordonat să se ofere toată asistenţa necesară rudelor incidentului aviatic, soldat cu prăbuşirea aeronavei militare la Eisk.

Preşedintele a dispus ca guvernatorul ţinutului Krasnodar, Veniamin Kondratiev, ministrul rus pentru situaţii de urgenţă, Aleksandr Kurenkov, şi ministrul sănătăţii, Mihail Muraşko, să plece de urgenţă la Eisk, pentru a acorda sprijin la operaţiunile de salvare şi în acordarea de asistenţă necesară celor răniţi, în urma accidentului din oraşul Eisk, a informat Serviciul de presă al Kremlinului. Ambii miniştri se află la locul incidentului, notează Rador.

Alertă în Rusia. Un avion s-a prăbușit peste o clădire rezidențială din Krasnodar

Un avion militar s-a prăbușit peste o clădire rezidențială cu nouă etaje din Rusia. Bombardierul Su-34 s-a prăbușit în orașul Eisk, regiunea Krasnodar. Piloții au fost ejectați, a informat Ministerul rus al Apărării, scrie Interfax.



"La 17 octombrie 2022, în timp ce urca pentru a efectua un zbor de antrenament de pe aerodromul militar din Districtul Militar de Sud, o aeronavă Su-34 s-a prăbușit. Aeronava s-a prăbușit în orașul Eisk", a declarat luni ministerul.

"Conform raportului piloților care au reușit să se catapulteze, cauza prăbușirii avionului a fost aprinderea unuia dintre motoare în timpul decolării", a spus Ministerul rus al Apărării.

"La locul prăbușirii avionului Su-34 în curtea uneia dintre zonele rezidențiale, combustibilul aeronavei s-a aprins", a spus armata.

Guvernatorul Teritoriului Krasnodar, Veniamin Kondratyev, a anunțat pe canalul său de Telegram că a plecat la Eisk.

"Serviciile de urgență lucrează deja la fața locului - toate garnizoanele regionale și regionale de pompieri și salvare sunt angajate în stingerea incendiului", a scris Kondratiev.

Anterior, Serviciul Unificat de Dispecerat al orașului a declarat pentru Interfax că un Su-34 militar a căzut peste clădire rezidențială din orașul Eisk, teritoriul Krasnodar.

"Su-34 a căzut, informațiile sunt investigate", a spus sursa.

În videoclipurile postate pe rețelele de socializare se aud explozii și cel puțin patru etaje ale unei clădiri rezidențiale înalte sunt văzute cuprinse de flăcări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel