Alertă în Rusia. Un avion s-a prăbușit peste o clădire rezidențială din Krasnodar. Update: Cel puțin 4 morți și 25 răniți - Foto/Video

Numărul morţilor, în urma prăbuşirii unui avion peste o clădire rezidențială din Krasnodar, a crescut la 13 / Foto: Captură video Shot
Numărul morţilor, în urma prăbuşirii unui avion peste o clădire rezidențială din Krasnodar, a crescut la 13 / Foto: Captură video Shot

Un avion militar s-a prăbușit peste o clădire rezidențială din Eisk.

UPDATE:

Sediul operațional al Teritoriului Krasnodar a anunțat o creștere a numărului de decese, în urma incendiului din clădirea cu nouă etaje din Eisk, peste care a căzut un avion militar, până la patru persoane, iar numărul victimelor a crescut la 25.

"Numărul morților a crescut la patru. Au fost 25 de răniți", a declarat sediul operațional într-un comunicat.

Anterior, Interfax a fost informat despre cel de-al patrulea decedat de către Serviciul Unificat de Dispecerat al orașului, unde s-a mai precizat că încă șase persoane sunt date dispărute.

UPDATE:

Ministerul Situațiilor de Urgență din Kuban raportează moartea a două persoane în orașul Eisk, ca urmare a incendiului izbucnit într-o clădire de nouă etaje, peste care s-a prăbușit un avion militar.

"În acest moment, două persoane au murit, 15 au fost internate", a declarat reporterilor serviciul de presă al Direcției Principale a Ministerului Situațiilor de Urgență al Rusiei pentru Teritoriul Krasnodar.

Știrea inițială:

Un avion militar s-a prăbușit peste o clădire rezidențială cu nouă etaje din Rusia. Bombardierul Su-34 s-a prăbușit în orașul Eisk, regiunea Krasnodar. Piloții au fost ejectați, a informat Ministerul rus al Apărării, scrie Interfax.

"La 17 octombrie 2022, în timp ce urca pentru a efectua un zbor de antrenament de pe aerodromul militar din Districtul Militar de Sud, o aeronavă Su-34 s-a prăbușit. Aeronava s-a prăbușit în orașul Eisk", a declarat luni ministerul.

"Conform raportului piloților care au reușit să se catapulteze, cauza prăbușirii avionului a fost aprinderea unuia dintre motoare în timpul decolării", a spus Ministerul rus al Apărării.

"La locul prăbușirii avionului Su-34 în curtea uneia dintre zonele rezidențiale, combustibilul aeronavei s-a aprins", a spus armata.

Guvernatorul Teritoriului Krasnodar, Veniamin Kondratyev, a anunțat pe canalul său de Telegram că a plecat la Eisk.

"Serviciile de urgență lucrează deja la fața locului - toate garnizoanele regionale și regionale de pompieri și salvare sunt angajate în stingerea incendiului", a scris Kondratiev.

Anterior, Serviciul Unificat de Dispecerat al orașului a declarat pentru Interfax că un Su-34 militar a căzut peste clădire rezidențială din orașul Eisk, teritoriul Krasnodar.

"Su-34 a căzut, informațiile sunt investigate", a spus sursa.

În videoclipurile postate pe rețelele de socializare se aud explozii și cel puțin patru etaje ale unei clădiri rezidențiale înalte sunt văzute cuprinse de flăcări.

Accident aviatic în Rusia. O aeronavă s-a prăbușit din cauza unei defecțiuni la motor 

În luna iunie, un avion de transport militar Il-76 rusesc a aterizat brusc în apropiere de Ryazan din cauza unei defecțiuni a motorului și s-a prăbușit parțial la sol. Victimele au fost duse la unități medicale, a anunțat vineri Ministerul rus al Apărării. Patru persoane au murit în incident, potrivit guvernului regional, scrie Interfax.

"Pe 24 iunie, o aeronavă de transport militar Il-76 a efectuat o aterizare puternică în regiunea Ryazan. În timpul unui zbor de antrenament fără marfă, din cauza unei defecțiuni a motorului identificate, echipajul a decis să aterizeze la sol.", a declarat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat. 

„La contactul cu solul, avionul a fost parțial distrus”, a declarat Ministerul rus al Apărării.

Potrivit guvernului din regiunea Ryazan, în urma incidentului, patru persoane au murit, cinci au fost rănite și au fost transportate la spitalele din Ryazan. Victimele sunt într-o stare stabilă, a informat serviciul de presă al guvernului regional.

Era cât pe ce ca avionul să se prăbușească peste casele oamnilor

Guvernatorul interimar al regiunii Ryazan, Pavel Malkov, și-a exprimat recunoștința față de echipajul aeronavei de transport militar Il-76 care s-a prăbușit lângă Ryazan pentru că a salvat orașul de la distrugere și victime.

"Mulțumiri speciale echipajului: piloții au dus până în ultimul moment aeronava din zonele rezidențiale. Avionul a aterizat în câmp, ceea ce a făcut posibilă evitarea distrugerilor și victimelor în rândul populației civile", a scris șeful regiunii, vineri, pe canalul său Telegram. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel