Zeci de jafuri, comise de o femeie de 74 de ani din Suceava. Hoața își adormea și jefuia amanții. După pușcărie și-a schimbat metoda

Zeci de jafuri, comise de o femeie de 74 de ani din Suceava. Hoața își adormea și jefuia amanții. După pușcărie și-a schimbat metoda / Foto: Captură video Realitatea Plus
Zeci de jafuri, comise de o femeie de 74 de ani din Suceava. Hoața își adormea și jefuia amanții. După pușcărie și-a schimbat metoda / Foto: Captură video Realitatea Plus

O femeie din Suceava a comis zeci de jafuri. Află în articol cum acționa.

O femeie de 74 de ani din Suceava a fost trimisă în judecată după ce a sedat și jefuit o altă femeie de 89 de ani, transmite Realitatea Plus.

Infractoarea lucra ca îngrijitoare în casa victimei și, după ce i-a oferit în mod repetat sedative, a fugit cu banii și cu bijuteriile din locuință. 

Femeia nu este la prima faptă de acest gen. În trecut, vârstnica a prădat și mai mulți bărbați. Aceasta își aborda victimele în gări, mergea cu ei într-o cameră de hotel sub pretextul că vor întreține relații sexuale, iar acolo îi jefuia.

Pentru faptele comise atunci, femeia a ispășit doar o treime dintr-o condamnare de 12 ani de închisoare pentru tâlhărie. Și asta pentru că toți condamnații care au mai mult de 60 de ani pot beneficia de o reducere a pedepsei.

Înșelătorie în România. Ce este metoda Şmen. Fii atent la asta atunci când cineva te roagă să-i schimbi bani

Deși această femeie își păcălea victimele după propria metodă, există și alte înșelătorii care victime în România. Unul dintre exemple este metoda Şmen. Escrocii roagă persoanele să le schimbe bani, dar le oferă în schimb o sumă mult mai mică, mizând pe faptul că victimele nu numără imediat banii, mai ales atunci când este vorba despre o sumă mai mare. Un bărbat condamnat în trecut pentru mai mult de zece astfel de fapte, a făcut victime şi la Alba Iulia. În final, a fost condamnat la închisoare cu executare.

Victima acestuia tocmai ce a scos suma de 900 de lei la de la un bancomat din Alba Iulia. Imediat a fost abordată de escroc care a rugat-o să-i schimbe suma de 500 lei, formată din bancnote de 10 lei, în bancnote cu o valoare mai mare.

”Persoana vătămată a fost de acord, a remis inculpatului suma de 500 de lei şi a primit în schimb mai multe bancnote în cupiură de 10 lei. În momentul în care persoana vătămată a numărat respectivele bancnote, a constatat că sunt doar 46 şi nu 50, câte ar fi trebuit să fie. În aceste condiţii, persoana vătămată a restituit inculpatului suma pentru a fi completată cu bancnotele lipsă, iar acesta din urmă a mai adăugat 4 bancnote de 10 lei şi a restituit suma de bani. În acest moment, profitând de neatenţia persoanei vătămate, inculpatul a reţinut suma de 190 de lei”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Alba Iulia. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel