Zboruri anulate din cauza vremii. Când vor fi reluate

Avion
Avion

Aeroportul Internaţional Iaşi a suspendat vineri toate operaţiunile de zbor din cauza ninsorii şi viscolului, traficul aerian urmând a fi reluat în momentul când vremea o va permite.

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi au precizat că, deşi nu se poate decola şi ateriza în prezent, aeroportul rămâne deschis.

"Stimaţi pasageri, din cauza condiţiilor meteo severe, pe Aeroportul Iaşi nicio cursă nu poate ateriza sau decola momentan. Ninsorile abundente şi vântul puternic fac imposibilă desfăşurarea activităţilor aeroportuare. Operaţiunile de zbor au fost suspendate, însă aeroportul rămâne deschis. În momentul în care va vremea va permite şi se comunică reluarea curselor, toată tehnica din dotare va fi antrenată în procesul de deszăpezire a suprafeţelor de mişcare", a arătat conducerea Aeroportului Iaşi.

Totodată, pasagerilor li se recomandă să ţină legătura cu companiile aeriene. "Dacă aveţi programate zboruri astăzi, vă recomandăm să ţineţi în permanenţă legătura cu operatorii aerieni", se arată în postarea celor de la Aeroport.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, informare meteo, vreme rea, 10 - 11 ianuarie

Haos pe aeroport: Sute de zboruri anulate. 110.000 pasageri, afectați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel