Zamfir, atac la Fenechiu: Explicaţie RUŞINOASĂ! Daţi SHARE!

Senatorul Daniel Zamfir a distribuit, pe Facebook, ce a transmis Daniel Fenechiu (PNL) de la tribuna Parlamentului.

"EXPLICAŢIE RUŞINOASĂ a votului împotriva legilor care-i apără pe oameni de abuzurile băncilor, IFN-urilor, recuperatorilor şi executorilor. 

P.S.Domnul care vorbeşte este Daniel Fenechiu şi este liderul PNL din Senat. DAŢI SHARE!!!", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Senatorii au adoptat, miercuri, patru proiecte legislative privind protecţia consumatorilor, iniţiate de preşedintele Comisiei economice, Daniel Zamfir, actele normative vizând riscul valutar în contractele de credit, executările silite, dobânzile excesive şi limitarea cesiunilor de creanţe.

Conform proiectului privind protecţia consumatorilor contra riscului valutar în contractele de credit, "consumatorul solicită băncii conversia creditului la cursul de la acordare + 20%". Dacă banca nu acţionează voluntar în termen de 45 de zile, atunci împrumutatul se adresează instanţei de judecată pentru adaptarea contractului. Ratele se suspendă între momentul depunerii solicitării de conversie şi pronunţarea hotărârii definitive de adaptare, a precizat Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel