X factor, surpriză: Vlad Drăgulin face cadou un talisman norocos

Sebastian Florea / 06 oct 2018 / 11:43 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Toți candidații ce trec pragul platoului X Factor au parte de încurajări încă din culise, iar cea de-a șaptea ediție a emisiunii de la Antena 1, difuzată marți seară, de la ora 20:00 nu va face excepție. 

Chiar dacă o parte dintre concurenți nu sunt la prima apariție pe scena show-ului, emoțiile pot surprinde și, mai ales, pot influența orice audiție. Tocmai din acest motiv, chiar înainte de a păși în fața juraților, Vlad Drăgulin îi va oferi unui fost candidat înscris pentru o a doua șansă, un talisman norocos: Să îmi dai brățara abia la sfârșit, după ce câștigi X Factor!“, îl va încuraja acesta.

Simion Caragia a reușit, acum doi ani, să o impresioneze pe Delia până la lacrimi. Jurata nu doar că a catalogat audiția sa din trecut drept cel mai sensibil moment din sezon, ci a avut și încredere că ar putea face o figură bună în etapa de Bootcamp. Deși tânărul a fost primul care a ocupat un scaun, a fost și primul care s-a ridicat, motiv pentru care s-a reîntors la X Factor pentru a demonstra că a evoluat: Abia aștept să repun piciorul pe scena X Factor. Cu mai multă încredere și cu o voce mult mai pregătită. Când am fost eliminat, am fost dezamăgit pe moment, dar apoi am ascultat înregistrările și mi-am dat seama că au avut dreptate.”

Care va fi reacția juraților când Simion va reintra pe scenă, dar și cât de norocos se va dovedi a fi talismanul oferit de Vlad Drăgulin, telespectatorii Antena 1 vor putea afla marți, într-o nouă ediție a show-ului X Factor, de la ora 20:00.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24