X Factor. Horia Brenciu: Telespectatorii nu vor fi de acord

Horia Brenciu a ales cele patru Grupuri alături de care săptămâna viitoare, de la 20.00, la Antena 1, va intra la Dueluri, astfel că doar două dintre acestea vor intra în Galele Live X Factor din cel de-al optulea sezon.

"Și anul acesta, mi-am propus să mă distrez, să nu fiu încrâncenat ca jurat. Niciodată nu s-a câștigat cu un grup, dar nu pot să spun că nu am nicio șansă! Până acum am câștigat cu oameni care au venit din America, cu femei, cu bărbați, adică totul e deschis succesului. Mi-aș dori ca toate grupurile să se gândească la câștigătorul de anul trecut, la Jeremy Ragsdale și la experiența sa", a spus Horia Brenciu, juratul care a câștigat marele premiu de anul trecut.

"Telespectatorii s-ar putea să nu fie de acord cu trupele pe care le-am ales. De exemplu, trupa Deja Vu a avut o prestație mai slabă, dar eu am dat o șansă unor trupe care nu au strălucit, pentru că eu am început cu o trupă. Nici eu nu am strălucit la început, dar asta nu m-a oprit să cred mai mult, iar dacă oamenii pe care i-am trimis mai departe în Bootcamp nu își valorifică șansa, este greșeala lor", a mai spus acesta.

Trupa Deja Vu a ajuns în audiții alături de Oana Purghel, o fostă concurentă, dar au trecut doar ei în Bootcamp, iar pentru șansa care le-a fost oferită și-au păstrat stilul rock și au reușit să atragă atenția juraților. "Ai reușit un record, am auzit trei sunete din același gât", a spus Delia râzând. "Când eram tânăr jonglam într-o trupă rock și un cor de cameră, iar voi mi-ați amintit de vremurile acelea!", a spus cu nostalgie Horia Brenciu, care le-a oferit și primul scaun al serii.

Alexandru și Raluca, membrii trupei Rush, au fost împreună și susțin că nu mai au o relație, chiar dacă încă se comportă ca atare și se sărută "prietenește". "În seara asta o să cântăm pentru noi, pentru că nu avem nimic de pierdut și o să fie bine!", a spus Raluca încrezătoare înainte de a intra pe scenă, însă lucrurile nu au mers chiar așa cum și-ar fi dorit ei. "Eu am promis să fiu un om mai bun, așa că eu pot să vă felicit doar pentru efort", a spus Carla's Dreams la finalul celebrei piese "Time of my life" a trupei Rush, însă Deliei nu i s-a părut că cei doi ar avea o chimie. Horia Brenciu a fost și el de acord că prestația nu a fost suficientă pentru Bootcamp.

"Mindfuck a fost o alegere experiment – să pun doi oameni care sunt răi, cu o fată care poate să îi îndulcească. Nu știu dacă am alăturat firile compatibile", a mărturisit Horia Brenciu despre apariția Ioanei în trupa formată de Daniel și Mădălin. Cei trei însă au fost încântați de propunerea primită din partea mentorului lor, așa că au venit și cu o piesă proprie. Iar dacă pe ceilalți trei jurați nu i-au prea convins, Horia Brenciu le-a oferit un scaun pe loc.
Rodica și Cristian au ajuns împreună în Bootcamp după ce doar ea a venit la audiții.

"De obicei așa se întâmplă, ea și dorește să fac, iar eu ajung să fac asta. Eu sunt puțin împotriva concursurilor, nu înțeleg de ce arta trebuie combinată cu boxul, dar ea își dorea să cânte...", a povestit Cristian. Cei doi au fost primii care au reușit să atragă laudele tuturor juraților. "Vă văd cel puțin în galele live", a spus Carla's Dreams, în timp ce Horia Brenciu le-a oferit și cel de-al treilea scaun.

Membrii trupei No fingerprints au avut ceva dificultăți pentru a se pregăti pentru Bootcamp având în vedere că locuiesc în orașe diferite, însă au repetat intensiv în ultimele zile pentru ca "Dirty Diana" să le iasă bine. Băieții nu au reușit însă să îi convingă pe jurați. "Nu vreau să vă stric entuziasmul pentru hobby-ul vostru, cântatul. Pot să vă dau o soluție – luați-vă un tobar!", le-a spus Horia Brenciu, care nu le-a oferit un loc pe scaun.

Andreea Monac și Vlad Bișu formează și ei un cuplu marca "X Factor", iar amândoi au acceptat provocarea fără să se cunoască, doar pentru ca apoi să descopere că seamănă foarte mult și se înțeleg foarte bine. "Eu nu pot fi obiectiv pentru că mi-a plăcut tot, dar material din care se pot face tot felul de idei nebunatice ale domnului Brenciu există! Întrebarea zilei pentru voi este dacă se va aventura sau nu să vă ofere un scaun, adică 25% din șansa sa în finală", a spus Carla's Dreams. Iar Horia Brenciu a îndrăgit fiecare clipă de momentul lor, așa că Andreea și Vlad au luat loc pe ultimul scaun rămas neocupat.

Trupa Stardust, formată din prietenele Alexandra Stănilă și Cătălina Neacșu, i-a atas atenția lui Horia Brenciu încă de la audiții când nu doar că au cântat bine, dar au avut grijă la fiecare aspect al apariției lor. Pentru evoluția lor din Bootcamp, jurații au apreciat că fetele au progresat deja de la audiții până acum, așa că Alexandra și Cătălina au luat locul în Bootcamp ocupat de Deja Vu."Băieții nu erau pregătiți pentru dueluri, cu atât mai puțin pentru gale", a spus Horia Brenciu.

Trupa Vox a intrat cu emoții pe scenă, cu atât mai mult cu cât mentorul lor a mărturisit că de la ei are cele mai mari așteptări. Nu doar Horia a fost însă încântat de prestația lor, ci și ceilalți jurați.

"De fiecare dată, trebuie să fiți părtași la piesa ei, fiecare individ din grup trebuie să pulseze cu solistul", a fost singurul reproș pe care Horia l-a avut pentru membrii Vox. Aceștia au ocupat astfel scaunul ocupat de Mindfuck.

Angels, adică Diana, Ana Maria și Cristina, s-a format chiar dacă fetele au venit individual la audiții, iar când trei voci care au primit câte 4 de DA în audiții s-au adunat în același grup, rezultatul a fost fantastic. "Fetelor, nu o mai lungesc, aveți un scaun, iar cele pe care le veți înlocui sunt foarte talentate și merită toate aplauzele! Se numesc Stardust", a spus Horia Brenciu.

Diamonds, cele patru fete din Italia, vor trebui să învețe românește, le-a avertizat Horia Brenciu după ce le-a oferit ultimul scaun din cadrul Bootcamp-ului din acest sezon, în locul Andreei și a lui Vlad. Iar dacă pe Delia au cucerit-o cu toată coregrafia gândită de ele, pe Horia l-au cucerit tocmai cu faptul că fiecare dintre ele a fost pusă în valoare de momentul lor. "I-am ridicat pe ei pentru că fetele de la Diamonds au fost făcute să muște scena! Am stat multe ore, au intrat ultimele pe scenă, dar pline de entuziasm", a spus juratul.

Astfel, vineri, 30 noiembrie de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "X Factor", Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va intra în la Dueluri cu Rodica și Cristian vs Vox și Angels vs Diamonds.

Echipa lui Carla's Dreams va intra la Duel, astfel: Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremițeanu. Delia a decis că în etapa Duelurilor Raluca Răducanu va lupta cu profesoara de canto Cristina Vasopol, iar Bella Santiago cu Cristian Sanda. Din echipa lui Ștefan Bănică, Malina Ciarnău, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Francesca Hojda sunt cele patru concurente pe care Ștefan Bănică pariază pentru finala "X Factor" de anul acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel