Within Temptation va concerta la Festivalul ARTmania 2013

within-tempatio-artmania
within-tempatio-artmania

Primul headliner al Festivalului ARTmania este trupa Within Temptation, care va concerta la Sibiu în data de 9 august 2013.

Autor: Mihaela Alexe

Fondată în 1996 de chitaristul Robert Westerholt şi soprana Sharon den Adel, Within Temptation este recunoscută ca fiind una dintre cele mai remarcabile trupe de de “symphonic gothic metal”. Cel de-al doilea album, „Mother Earth (2000)” este albumul care i-a ridicat la înălţime şi i-a făcut remarcaţi printre trupele de rock simfonic, fiind vândut în 2,8 milioane de exemplare, primind două premii MTV European Music Awards şi două World Music Awards.

Odată cu lansarea albumului, “Black Symphony”, care reprezenta cel mai amboţios concept de live show la momentul respectiv, Within Temptation a devenit o figură legendară a scenei internaţionale de symphonic metal. Cel mai recent album, “The Unforgiving”, marchează o schimbare notabilă în ceea ce priveşte muzica şi imaginea trupei. Bazat pe un background multilateral, ultimul LP se detaşează de obişnuita abordare simfonică şi oscilează între teme “gothic metal” şi piese cu influenţă pop. Biletele şi abonamentele pentru Festivalul ARTmania Sibiu 2013 pot fi achiziţionate de pe shop.artmania.ro din orice ţară, iar pentru publicul din România acestea sunt disponibile şi în reţeaua Eventim şi pe myticket.ro la preţul de 150 lei/abonament şi 100 lei/zi în perioada festivalului.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel