WhatsApp. Cum afli dacă te-a blocat un alt utilizator

Aplicații telefon
Aplicații telefon

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de pe telefonul mobil de care greu te mai poți dezlipi.

Prin urmare, interesul celor care folosesc WhatsApp este să cunoască trucurile de funcționare ale aplicației. Cum afli dacă ai fost blocat? Există mai multe răspunsuri care pot indica faptul că este posibil să vă fi blocat cineva pe WhatsApp. Prima referire la acest fapt este că nu mai vedeți ultima accesare a contactului, respectiv sau starea sa de conectare în fereastra de conversație.

Mai mult, nu mai vedeți nici actualizări la poza de profil a contactului. De asemenea, toate mesajele trimise către un contact care v-a blocat afișează un singur semn de bifare (mesaj trimis), niciodată și pe cel de-al doilea mesaj livrat. Nici apelurile pe care încercați să le efectuați nu sunt preluate.
 
Dacă vedeți toate cele de mai sus în cazul unui anumit contact, este posibil ca acesta să se fi supărat pe dvs. și vă fi blocat. Ar putea fi și varianta ca informațiile sunt ambigue în mod intenționat, pentru că WhatsApp dorește să vă protejeze confidențialitatea atunci când blocați pe cineva. În consecință, nu vă poate informa atunci când vă blochează cineva, potrivit voxbiz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel