VREMEA DE REVELION 2015. METEO REVELION 2015

Noaptea dintre ani va fi extrem de geroasă. Temperaturile vor fi cuprinse între -23 grade și -13 grade. În depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile vor coborî sub -25 grade. Vor fi unele înnorări pe litoral, iar spre dimineaţă şi în regiunile nordice, este posibil să apară câţiva fulgi de zăpadă.

VEZI ȘI: Superstiții care îi SPERIE pe români în noaptea de Revelion

Gerul va persista şi joi, mai ales în prima parte a zilei, în centrul, sudul şi sud-vestul ţării. Norii se vor înmulţi în regiunile nordice, estice şi centrale, unde spre seară apar ninsorile.

În Moldova precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă, aşa că se poate depune polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -13 şi -3 grade.

VEZI ȘI: PROGRAM TV REVELION 2015. PRO TV, Antena 1, Antena 3, România TV, Antena Stars, petreceri de Revelion

De vineri, vremea începe să se încălzească, dar chiar şi aşa, temperaturile rămân mai scăzute decât cele normale, mai ales în Oltenia, în Muntenia şi în Transilvania.

Maximele de la sfârşitul săptămânii se vor situa între -4 şi 4 grade, motiv pentru care, precipitaţiile aşteptate în weekend vor fi şi sub formă de lapoviţa sau ploaie şi vor favoriza depunerea de polei.

Vremea de Revelion în București

În Bucureşti, noaptea dintre ani va fi extrem de rece. Termometrele vor indica -20 de grade în cartierele de la periferie şi -16 grade în centrul oraşului. Vântul va fi liniştit, dar spre dimineaţă este posibil să apară ceaţa.

Noul An începe cu vreme foarte rece în Capitală. Temperatura maximă se va situa în jurul a -7 grade Celsius, valoare cu 10 grade mai scăzută decât cea normală în această perioadă. Odată cu lăsarea nopţii, cerul se mai înnorează şi pot apărea câţiva fulgi de zăpadă. În ceea ce priveşte presiunea aerului, aceasta va începe să scadă.

În zilele următoare temperaturile încep să crească uşor, iar duminică valorile diurne vor fi uşor pozitive. Şansele de ninsoare vor fi mai mari la sfârşitul săptămânii, însă până atunci, noaptea şi dimineaţa se poate forma ceaţă, asociată cu chiciură, notează Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel