"Vrem mai ales să terminăm fără regrete meciul" cu CFR Cluj, spune antrenorul lui Rennes

"Vrem mai ales să terminăm fără regrete meciul" cu CFR Cluj, a declarat Julien Stephan, antrenorul echipei franceze de fotbal Rennes, care va juca pe terenul campioanei României, joi, în Grupa E a Europa League, relatează L'Equipe.

Rennes "evoluează, progresează, avansează", a estimat miercuri, într-o conferinţă de presă, Stephan, a cărui formaţie are un singur punct în primele trei meciuri din Grupa E.

"Întâlnim o echipă experimentată, care a învins-o acasă pe Lazio, aşa că este o provocare importantă, dar suntem motivaţi şi pregătiţi să-i putem face faţă. Avem un lot destul de puţin experimentat în cupele europene, care a învăţat din primele trei meciuri. Noi am făcut câteva greşeli, până la urmă am terminat frustraţi, şi contra lui Celtic, şi a lui Lazio şi a lui CFR Cluj. Aşa că vrem mai ales să terminăm fără regrete meciul, arătând ceva mai multă maturitate, fiindcă în cupele europene, maturitatea şi eficacitatea sunt esenţiale, ca să reuşim să câştigăm acest prim meci", a spus Stephan.

Întrebat dacă-l va folosi joi pe Clement Grenier, pe care nu s-a bazat la ultimele două meciuri, tehnicianul a răspuns: "Am mai multe opţiuni la mijlocul terenului. Clement poate juca, la fel Jeremy Gelin, ca şi James Lea-Siliki. Veţi vedea mâine."

Partida CFR Cluj - Rennes va avea loc pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, de la ora 19:55, în Grupa E a Europa League.

CFR Cluj a învins-o pe Rennes cu 1-0 în partida tur, încheiată cu trei eliminări, Susic de la clujeni, Mendy şi Camavinga de la Rennes, toţi suspendaţi pentru partida din Gruia.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel