Volei feminin: CSM Târgovişte-Levski Sofia, rezultat optimile Cupei Challenge

CSM Târgovişte s-a calificat fără emoţii în optimile Cupei Challenge la Volei feminin.

CSM Târgovişte s-a calificat fără emoţii în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, marţi seara, după ce a învins formaţia bulgară Levski Sofia cu scorul de 3-0 (25-23, 25-16, 25-22), lângă Turnul Chindiei, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale competiţiei.

CSM Târgovişte, medaliată cu bronz în ediţia trecută a Diviziei A1, se impusese şi la Sofia, cu scorul de 3-1. Echipa din Târgovişte a obţinut calificarea după o oră şi 17 minute de joc.

Milagros Collar, cu 17 puncte, a fost cea mai bună jucătoare a gazdelor, alături de Erin Fairs, 11 puncte, şi Veronika Hroncekova, 5 puncte. De la Levski s-au remarcat Miroslava Paskova, 14 puncte, şi Monika Krasteva, 8 puncte.

Meciul a fost arbitrat de turcul Tuncay Kandemir şi de sârbul Tomislav Popovic.

[citeste si]

Următoarea adversară a echipei târgoviştene va fi învingătoarea dintre Olympiakos SFP Pireu şi Minis de Arluy VB Logrono. În primul meci, Olympiakos a câştigat cu 3-2 în Spania.

În optimi s-a calificat şi Ştiinţa Bacău, care a câştigat cu 15-13 setul de aur la Baku, după ce formaţia Azerrail se impusese cu 3-0 (25-23, 27-25, 25-15) în manşa secundă. Ştiinţa câştigase turul cu 3-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel