Vlas despre Becali: Dacă ai bani, în pușcărie ai tot ce vrei

vlas_gigi
vlas_gigi

Ioana Maria Vlas susține că Gigi Becali "nu o va duce foarte rău după gratii".

[caption id="attachment_320998" align="alignleft" width="291"] Sursă foto: EVZ[/caption]

Motivul: regimul semideschis, dar și atențiilor care există în închisoare. Aceasta a adăugat că cei trei ani de detenție nu vor constitui "o traumă deosebit de mare", fiindcă Becali este un "tip comunicativ".

"Dacă ai bani și ai pachete, ai ce vrei! Vorbesc de conviețuire. Și în condițiile în care poți da țigări, cafea, mâncare, poți să comanzi. (...) Va discuta cu oamenii, oamenii vor veni la el să îi ceară, cum i-au cerut și când era liber și dacă el va da, atunci va fi un fel de rege în pușcărie", a explicat Vlas.

"Mama FNI"

Ioana Maria Vlas a fost președinte al SOV Invest, firmă de investiții care a administrat Fondul Național de Investiții (FNI). Sub președinția ei, FNI a falimentat în 1999 și cauzat daune sutelor de mii de investitori. Vlas a fugit din țară și a fost dată în urmărire generală în cazul FNI. În cele din urmă, s-a predat autorităților române în martie 2003.

În octombrie 2005 a fost condamnată la 20 de ani de închisoare în cazul FNI, dar a fost eliberată în aprilie 2008. În iunie 2009, a fost condamnată la 10 ani de închisoare în dosarul FNI. În octombrie 2010 însă, Vlas a fost pusă în libertate, printr-o hotărâre definitivă a tribunalului Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel