Vladimir Putin, cel mai bogat om de pe planetă

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, depășindu-l chiar Jeff Bezos,  CEO-ul Amazon. Zvonurile îl situează pe liderul de la Kremlin cu mult în fața lui Bezos, care are o avere estimată la 112 miliarde de dolari.

Vladimir Putin ar avea, ascunse în conturi, nu mai puțin de 200 de miliarde de dolari. Pe hârtie, Vladimir Putin câștigă un salariu de aproximativ 133 de mii de dolari pe an și trăiește într-un apartament mic. Asta este varianta oficială, însă realitatea ar fi alta.

Zvonurile nu vin de oriunde, ci chiar de la CEO-ul Hermitage Capital Management, Bool Browder, care a afirmat în vara anului trecut că Putin este cel mai bogat om din lume. Browder  a făcut investiții masive în Rusia în timpul perioadei haotice din anii '90, când a băgat bani în companii de stat precum Gazprom. În aceeași perioadă, Browder a cooperat cu Putin în eforturile anticorupție, dar s-a văzut vânat de fostul spion KGB, care acum se află la cârma celei mai mari țări, ca suprafață, din lume, potrivit libertatea.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel