Vladimir Putin ar avea 20 de locuințe pe care le numește acasă, 700 de mașini, 58 de aeronave și o avere de 200 de miliarde de dolari - VIDEO

În urma invaziei Ucrainei, atenția a căzut, mai mult ca niciodată, asupra liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. Acesta ar avea o avere impresionantă, în ciuda declarațiilor sale de avere modeste. 

Vladimir Putin ar putea fi numit ”omul momentului” dacă urmările deciziilor sale și ordinele date nu ar da dovadă de o imensă lipsă de omenie și, cu siguranță, de conștiință. În urma invadării Ucrainei, atenția asupra vieții private a ”țarului” de la Kremlin a fost în ascensiune. 

Putin susține că ar avea un salariu de doar 140.000 de dolari pe an. Tot acesta mai are trecut în declarația de avere un apartament de 800 de metri pătrați, o rulotă și trei mașini. 

Primul care a intrat pe firul averii lui Putin a fost opozantul său, Alexei Navalnîi. Acesta a dezvăluit că liderul și-a construit o reședință demnă de un megaloman pe țărmul Mării Negre. De altfel, liderul opoziției ruse Alexei Navalnîi a fost găsit vinovat de fraudă, potrivit agenției de presă de stat Tass.

CITEȘTE mai multe pe acest subiect AICI

Un palat la malul mării

Palatul impresionant de miliarde de dolari care se află pe un deal cu vedere spre Marea Neagră este văzut de unii critici de la Kremlin drept emblema supremă a corupției președintelui rus Vladimir Putin. Supranumit „Palatul lui Putin”, mega-conacul de 190.000 de metri pătrați a fost construit pentru uzul său personal cu fonduri de la oligarhi miliardari, cărora le-a permis să înflorească în economia coruptă a Rusiei, atâta timp cât au împărțit bogăția cu el. CITEȘTE mai multe AICI

Destule mijloace de deplasare pentru a popula un mic oraș

Cu toată atenția asupra sa, din ce în ce mai multe speculații și informații pe surse au ieșit la iveală. Conform unui video al canalului generalist de YouTube CRUX, specializat pe știri de actualitate, probleme globale, politică și geopolitică, Vladimir Putin nu este un simplu președinte care își încasează salariul. Acesta ar deține 20 de proprietăți pe care le numește ”acasă” (spre deosebire de ucrainenii care au fost nevoiți să abandoneze această idee), are peste 700 de mașini, 58 de aeronave (care văd cerul albastru lipsit de bombardamente al Rusiei), printre care unele sunt dotate cu băi de lux, acoperite, la propriu, în aur. 

Tot acelorași informații, fostul translator din Germania de Est are o avere de 200 de miliarde de dolari. Probabil e strânsă din salariile de 140.000 de dolari primite pe tot parcursul ”domniei” sale de la Kremlin. 

Unul dintre activele care l-ar impresiona chiar și pe Elon Musk (cel mai bogat om la această oră, conform visualcapitalist.com) este un super yacht, care costă 700 de milioane de dolari. Ambarcațiunea nu este atribuită direct, însă speculațiile susțin că yachtul andocat în Toscana, Italia ar fi al lui Vladimir Putin. Acesta ar avea 140 de metri lungime, șase etaje, un spa, piscine, două heliporturi, o masă de biliard și un loc destinat focurilor de tabără. Foarte poetic, yachtul este numit ”Șeherezada”. 

A serbat războiul din Ucraina cu o geacă de zeci de mii de euro. Ce se afla dedesubt?

În fața a peste 80.000 de oameni, în timp ce Armata rusă invadatoare ucide civili și bombardează zone rezidențiale, Vladimir Putin le-a vorbit rușilor pe 19 martie despre Sfânta Scriptură și Biblie. Putin a purtat o geacă a cunoscutului brand de lux Loro Piana, din ultima colecție de iarnă. Prețul? Aproximativ 12.000 de euro. Pe internet și în media internațională multă lume afirmă că sub luxosul articol vestimentar, aspectul voluminos al gecii indică faptul că președintele rus purta o vestă antiglonț.

VEZI alte detalii ale evenimentului din RUSIA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel