Vladimir Putin are PALAT pe țărmul Mării Negre. FSB susține că îl apără de spionaj NATO

Forțele de securitate ruse susțin că apără palatul de 1 miliard de euro al lui Vladimir Putin de spionaj NATO.

Sptămâna trecută Fundația lui Alexei Navalnîi a publicat o investigație care scotea la iveală faptul că Vladimir Putin are un adevărat palat pe tărmul Mării Negre. 

Palatul lui Putin ar fi unul din cele mai mari și mai păzite obiecte din Rusia. Acesta se seamănă mai mult cu un oraș, de fapt. Cu un gard înalt, propriul port, pază, biserică și alte privilegii, unde oamenii simpli nu au voie să se plimbe. Autoritățile ruse au recunoscut faptul că păzesc acest loc. FSB, serviciul de informații interne al Rusiei, a arătat într-o declarație pentru trustul RBC că a stabilit interdicția No Fly Zone deasupra palatului de pe malul Mării Negre în iulie 2020 din cauza „activității intense de culegere de informații de către un număr de state vecine, inclusiv state NATO”, având ca țintă un post de control la frontieră al FSB, care a fost pus în funcțiune în octombrie 2020, scrie The Moscow Times

Despre restricția „No Fly Zone” a scris și Fundația lui Navalnîi, dar și despre faptul că în zonă nu ar putea ajunge nici navele maritime. Totuși, FSB a negat că în zona țărmului ar exista o restricție No Sail (interdicție de a naviga în apele din apropierea palatului). Putin a negat săptămâna aceasta că proprietatea de 1,35 miliarde de dolari îi aparține. 

VEZI ȘI: Vladimir Putin și-a făcut PALAT pe țărmul Mării Negre. Fundația lui Navalnîi a făcut investigația / FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel