Vladimir Putin și-a făcut PALAT pe țărmul Mării Negre. Fundația lui Navalnîi a făcut investigația / FOTO

Merkel a discutat cu Putin despre o colaborare pentru un vaccin
Merkel a discutat cu Putin despre o colaborare pentru un vaccin

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și-a construit un palat pe malul Mării Negre. Fundația condusă de Aleksei Navalnîi a făcut investigația.

Președintele rus Vladimir Putin își construiește de circa 15 ani propriul palat în regiunea Krasnodar, un palat bine păzit și ferit de ochii lumii. Într-o investigație realizată de Fundația lui Alexei Navalnîi sunt prezentate dovezi despre construcția palatului și luxul de care se bucură Putin în timp ce majoritatea rușilor trăiesc la limita sărăciei.

Alexei Navalnîi susține că Vladimir Putin și prietenii săi, unii din copilărie, sărăcesc Rusia, furând din buget, împărțindu-și între ei domenii influente în stat. Aceștia, după obiceiurile vechi din anii 90, fură în continuare, iar pentru ca Putin să le permită acest lucru, se împart cu acesta. Cei din anturajul său i-ar fi făcut un cadou pe măsură - un palat.

Printre cele mai mari palate din Rusia

Palatul lui Putin ar fi unul din cele mai mari și mai păzite obiecte din Rusia. Acesta se seamănă mai mult cu un oraș, de fapt. Cu un gard înalt, propriul port, pază, biserică și alte privilegii, unde oamenii simpli nu au voie să se plimbe.

Chiar dacă în documente nu aparține președintelui rus, acest palat în realitate este proprietatea lui Putin, arată investigația. Fundația Navalnîi a reconstruit grafic interiorul castelului după planul de arhitectură care le-a fost pus la dispoziție de unul dintre cei care l-au realizat, dar și din poze și informații care au fost divulgate de unii lucrători care au muncit la un moment dat acolo.

„Dacă veți vedea interiorul palatului vă veți convinge că Putin nu este sănătos mintal. Este fanatul luxului. Vă imaginați Monaco? Aici proprietățile lui Putin fac cât 39 de Monaco”, spune Navalnîi.

Palatul este construit în așa mod că nu poți ajunge la el nici pe uscat, nici pe mare, nici prin aer, informează Jurnal.md.

Mai multe fotografii, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel