Vladimir Drăghia și-a dus proaspăta soție în Maroc

Câștigătorul “Exatlon”, Vladimir Drăghia, se află în Maroc. Faimosul și soția sa, Alice, își petrec acolo săptămâna de miere. 

Proaspeții însurăței au plecat în vacanță imediat după nunta pe care au ales să o facă între prieteni, la malul mării. În așteptarea fotografiilor de la frumoasa ceremonie de pe plajă, Drăghia a decis să le arate fanilor săi o poză din voiajul de nuntă.

“Ne-am căsătorit! O să pun aici și câteva fotografii de la nuntă, când le voi primi, dar între timp am ajuns în Maroc, în săptămâna de miere:-) Poftim niște fotografii siropoase!”, a postat Vladimir Drăghia pe pagina sa de Facebook.

(oar_w460)

Nunta dintre Vladimir Drăghia și mama copilului sau, Alice Cavaleru, a avut loc pe 21 iulie, pe o plajă privată a prietenilor lor și nu a fost organizată după obiceiurile tradiționale. Mireasa a îmbrăcat o ținută simplă, vaporoasă, dar în același timp elegantă, iar mirele a optat pentru o cămașă albă și pantaloni de culoare bleu.

(oar_w460)

La eveniment au participat prieteni apropiați de-ai mirilor, printre care și Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, cu care Vladimir Drăghia a rămas în relații bune după Exatlon. Nici fetița cuplului, Zora, nu a lipsit de la evenimentul important al părinților săi.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel